Drammen halvmaraton. Charliemors treningsblogg: Påskemaraton i Drammen; halvmaraton for min del 2019-12-04

BMW Oslo Maraton

drammen halvmaraton

Så der satt jeg, påmeldt til et ultraløp, som jeg skulle løpe «helt aleine». Og ironisk nok, så var det ikke mange stavtakene unna der den skiten startet heller. Her er tidene: Vegard 56:45 Øystein 1. Løp de siste 20 min. Og er stadig forundret og begeistret over hvor fantastisk kroppen vår fungerer. Mange av dem er beskrevet her på bloggen.

Next

Vasastakerne

drammen halvmaraton

Hei Jeg litt over 40,har 3 barn i barneskolen og barnehagen, mann og hund. Jeg har startet og driver løpegruppen og er løpssjef for - verdens største SkiLøp helt uten ski og staver. Jeg trengte ikke lange tida etter justeringen før jeg hadde grei marsjfart igjen. Det ble et godt strekk blant oss som løp i denne gruppa, jeg hadde ingen rygg å ligge bak. Om med tanke på hva jeg risikerte, så sier det litt! Jeg vekslet på å gå foran og bak noen av de samme løperne avhengig av hvordan terrenget var, og begynte å ta innpå noen smågrupper som lå med motiverende avstand foran. Derfra og inn var profilen lettere, noe jeg også hadde trøstet Raymond med som jeg hadde fått en del kilometer sammen med etter hvert. Klassepremie til klassevinnerne, og premie til de raskeste løperne på alle tre distanser.

Next

Lettbent: Lettbent & Chewbacca

drammen halvmaraton

Startnummer var hentet ut fredag kveld. Rett som det var stoppet det helt opp, men gikk man ut til siden for å gå i et annet spor, tapte man krefter uten å klare å komme seg noe særlig fram. Har løpt 4 distanser mellom 15 og 18km på trening i oppkjøringen mot denne dagen, det er alt. Men heldigvis noen rygger langt der framme som motiverte til å holde farta oppe. Vel oppe skjønte jeg at 6. Skulle man passere måtte man ut i de mindre oppgåtte sporene med dårligere glid.

Next

Charliemors treningsblogg: Påskemaraton i Drammen; halvmaraton for min del

drammen halvmaraton

Løp de siste 15 min. Det var bare å få på seg alt av klær og få med seg utstyr ned til frokosten. Jeg merket fort at det kostet mye å stake opp småbakkene i det tempoet feltet holdt. Nå hadde jeg kommet i et lite vakuum med tetgruppa på 5 løpere ca 50 meter foran meg og en litt mindre luke tilbake til nærmeste forfølger. Og denne fysiske statusen hadde gjort at hodet sakte, men sikkert hadde innstilt seg på å ta det med ro over åsen og bare bli ferdig med det.

Next

Løpeline: Oslo Maraton

drammen halvmaraton

Jeg klokket inn til 6. Det irriterte litt, og jeg ble litt spent på om det skulle gjøre at krampene satt inn enda tidligere enn i fjor og at beina skulle bli skrapet opp. Så var søndagen her, og alt fokus rettet mot Drammen. Det gikk som det gikk. Bra stemning og hyggelig småprat før vi startet med oppvarmingen. Her skal du trene ganske lite slik at kroppen blir helt klar for halvmaraton-løpet. Etter 22 km var det klart for 4 km sammenhengende motbakke med rundt 200 høydemeter.

Next

BMW Oslo Maraton

drammen halvmaraton

Poenget med tempoløpene og intervalltreningen er å bygge opp kondisen og øke utholdenheten, slik at du blir klar for halvmaraton-distansen på 21,0975 km. En liten periode av denne strekningen spilte ikke hodet helt på lag og jeg merket at søvnbehovet ikke var dekket. Runners in the 2008 Men's records World 58:01 2019 Women's records World world best: 1:04:28 2019 mixed gender: 1:04:51 2017 women only: 1:06:11 2018 A half marathon is a event of 21. Dessverre hadde de første to milene bestått av litt mer enn kontrollert smerte for min del. Og det viste seg å stemme, og jeg var klar da startskuddet gikk 12:10. Spesielt når det ikke blir nok søvn, noe som preget de siste dagene før rennet.

Next

Løpeline: Oslo Maraton

drammen halvmaraton

Forsøkte å psyke meg opp med å tenke at for hver km jeg klarte under 4 minutter, kunne jeg tåle mer på de siste kilometerne. Hyggelig prat med fast reisepartner Marius på veien og stopp på de faste stedene gjorde sitt for å holde nervene i sjakk før ankomst Mora. Da jeg så la ut dette på Facebook, kom tilbakemeldingene fra de andre om at i år passet det ikke for dem å være med. Trur me har kanskje noko å lære av barna altså. Siste 2-3 km ble som forventet tunge og over Bybrua siste gang var beina sure.

Next

løpsmania: Drammen halvmaraton 2013

drammen halvmaraton

Heldigvis hadde jeg lært, og løp pent og rolig rundt bommen. I tempoløpene skal du løpe i et tempo som tilsvarer det du vil klare å holde på en 10 km lang løpetur. Fokuset ble derfor å holde øyekontakt med de foran meg å la beina gå jevnt hardt. Etter to timer kjøring ble bilen parkert i Svarstad hvor startnummeret ble hentet på rennkontoret. Eget telt og mannskap plassert i målområdet.

Next