Cross hjelm. Cross forhandler. Køb alt dit udstyr fra din online cross butik her 2019-12-02

Crosshjelm

cross hjelm

Udover komfort giver hjelmen også et godt og klart udsyn og det er også vigtigt ift. Derudover har vi også gratis ombytning, såfremt du skal bruge din motorcykel hjelm i en anden størrelse. Vi svarer altid dine mails indenfor få timer. Vi skal nok guide dig igennem, så du finder den helt rette hjelm til netop dit behov. Som udgangspunkt laves hjelmene til at passe alle, men da mennesker er forskellige, vil der altid være nogle, der falder udenfor. Vi har et stort udvalg af hjelme fra nogle af de største og førende producenter verden over. Vores mål og vision er, at have et bredt udvalg og samtidig have konkurrencedygtige priser.

Next

Cross styrthjelm

cross hjelm

Ring gerne hvis du har spørgsmål til et bestemt produkt eller fabrikant. Pinlocks sikrer en dugfri hjelm, således din sikkerhed og køreglæde højnes markant. Visir i forskellige farver og typer kan gøre kørslen endnu mere komfortabel. Er dette tilfældet, må du prøve med et andet mærke. Fås i alle størrelser fra S Small til børn og op til voksne Large modeller. Langt de fleste vil kunne passe de gængse mærker på markedet, men hvad hvis du alligevel ikke passer den motorcykelhjelm, som du har målt dit hoved til? Varen skal være på lager og må ikke være udgået.

Next

Styrthjelm

cross hjelm

Ventilationssystemet sikrer også en behagelig køreoplevelse og forhindrer røde ansigter. Du finder dette under visirer. Vi har pudseklude, bluetooth-headset til scooterhjelmen og reparationskits. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af de sikreste og fedeste hjelme du kan finde på markedet! Vi er et dansk firma med danske værdier og med eget lager i Danmark. Det kan være svært at finde den rette hjelm og størrelse, derfor skal du være velkommen til at ringe os på: eller besøge vores butik.

Next

Crosshjelm

cross hjelm

Det er ikke nok, at hjelmen passer - der skal også det rette udstyr til! Der er beskyttelse foran hagen, hvilket er specielt vigtigt ved styrt fremover. For at finde den helt korrekte størrelse, kan du følge vores her på siden. Passer hjelmen ikke i størrelsen, ombytter vi hjelmen til en anden størrelse, uden beregning. Dette sikrer at hjelmen sidder til, uden at klemme. Men hvad hvis hjelmen stadig ikke passer? Hjelmen er behagelig at have på og har god pasform, så den bliver brugt. Det er vigtigt at vores scooterhjelme lever op til de danske standarder.

Next

Hjelme

cross hjelm

Vi har samlet et udvalg af de knallert hjelme og scooter hjelme som vi mener, er af den bedste kvalitet. Vi har mange typer af hjelme og til al slags kørsel. Det er selvfølgelig også muligt at handle online lige her i vores motorcross webshop, hvor hele udvalget er let tilgængeligt uanset geografisk placering. Som tak for at handle ved os, og samtidig finde en billigere konkurrent, kvitterer vi med en rabat-kode på kr. Vi er en crossforhandler med ekspertise indenfor sporten, og står altid klar til vejlede nye og erfarende kørere med deres udstyr. Derefter kan du konsultere os omkring, hvilken type hjelm der vil passe til netop dig.

Next

MC

cross hjelm

Netop af denne grund har vi opgivet størrelser og hovedmål på hver enkelt hjelm her på siden, så du er sikker på, at få fat i den bedst passende størrelse fra starten! The Dimensions of Health: Conceptual Models. Students spend the week in the Upper Peninsula of Michigan where is great to live, work, and play together- and enjoy winter in beautiful country. Vi har samtidig udvalgt vores hjelme med fokus på en fantastisk komfort, som er utrolig vigtigt når man kører. John Hjelm Professor John Hjelm has taught exercise science at North Park for more than three decades. Webshoppen er under opbygning, så fandt du ikke det du søgte så kontakt os gerne! Vi sender varen afsted hurtigt og er du ikke tilfreds, er du altid dækket af 14 dages fortrydelsesret.

Next

Børne Crosser Hjelm: Xtreme i mange farver

cross hjelm

Her på siden kan du finde alt fra Cross hjelme, Flip up, Fullface og Pilot hjelme. Det er din garanti for, at du får en hjelm der passer, når du handler hos os. Hvordan vælger jeg en hjelm? Vi har to førende mærker, som bl. Så er du klar til køreturen igen! En god styrthjelm er alt Hos speedline. For at finde hovedformen kan du bede en ven om, at kigge på dit hoved ovenfra. Foringen er lækker og kan tages ud. Hjelmen fås i sort, hvid, blå, gul, orange, grå, grøn, rød eller pink.

Next

John Hjelm

cross hjelm

Hvis du mangler visir, så kan vi også hjælpe! Alt hvad du mangler til hjelmen. Vi har både en stor crossbutik og lager på adressen, og med et kæmpe udvalg fra et hav af producenter, har vi alt et motorcrosscenter kan rumme. When not teaching, Professor Hjelm loves to play racket sports and is currently learning pickleball. I vores udvalg finder du prisvenlige hjelme, som bl. Vi ønsker at tilbyde dig de bedste og sikreste hjelme og med serviceniveauet i top. Leder du efter en motorcykel hjelm fra en bestemt producent, kan du også finde vores udvalg af producenter. Her ses et eksempel på tre hovedformer der går fra rund til oval.

Next