Cecilie kåss furuseth alder. Cecilie Ramona har funnet sin plass i radioen 2019-12-14

Cecilie kåss furuseth:

cecilie kåss furuseth alder

Hvorfor har dette vært så vanskelig, og tidvis også skamfullt? Finn idafladen på Instagram eller kontakt Vrang Produksjon på I dag har Ida besøk av Maria Stavang! Med sendinger flere dager i uka har programlederne fortsatt beholdt mye av premisset for showet. De snakker blant annet om hvordan det er å søke kjærligheten etter 45 år i ekteskap, og om fordommer mot kjærlighets- og sexlivet til de som er godt voksne. Selv mener hun at det aldri kan bli nok. Men hun insisterer på at bestemoren på 94 år er mye modigere enn henne. J eg vet at jeg har en sårbarhet og at psykisk sykdom ligger til familien, men det er ikke sikkert jeg hadde blitt syk om omstendighetene hadde vært annerledes. Et med mye tungt bak seg, men likevel med så mye mer foran.

Next

Cecilie Kåss Furuset:

cecilie kåss furuseth alder

Det kan man ikke forutse. Både bestemor og pappa får tilstrekkelig oppmerksomhet på lufta og privat. Kombinasjonen av å være norsk-pakistaner og muslim, var en av årsakene til at han så lenge holdt denne delen av identiteten sin skjult. Mantraet til Else Kåss Furuseth er at vi må spørre hverandre om hvordan vi har det, vi må bry oss mer om folk rundt oss. Vi har begge tatt psykologitesten «Big Five» og slo ut i hver vår ende av skalaen på alle ting. Det ble ingen Gullrute på lillesøster Cecilie, men hun var takknemlig for å være blant de nominerte. Cecilie drar på det: — Jeg tror aldri jeg kunne se på meg selv som et forbilde.

Next

Cecilie Ramona Kåss Furuseth

cecilie kåss furuseth alder

Når jeg i tillegg til dette får med masse nydelige P3-lyttere på kjøpet kan jeg ikke tenke meg noe bedre, sier Kåss Furuseth. Jeg tenker at det skulle bare mangle, sier Else, og fortsetter: — Fasiten for alle er ikke å øse ut og dele alt, men å for eksempel tørre å si — ikke nødvendigvis på tv, men på jobben eller til den du er gift med — at du ikke har det så bra, det er det som koster noe. Ifølge seg selv har hun et medfødt «surefjes», en introvert mentalitet, og er ubekvem med drikkepress. Og føler Noman seg velkommen i det muslimske miljøet i dag? Astrid turte å mene noe om alt — selv det hun ikke hadde greie på. Guro har vært sammen med ektemannen i 15 år og får fortsatt sommerfugler i magen når han går inn døra! En person som, til tross for å ha vært offentlig så lenge, har holdt kjærlighetslivet sitt veldig tett til brystet. Hvem vil være sammen med en sånn som meg? Noe som viste seg å være et lurt valg.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com » cecilie kåss furuseth

cecilie kåss furuseth alder

Jeg er roligere og Else mer sprudlende. Jeg har blitt veldig sikker på at det er dette jeg har lyst til å gjøre. Cecilie ikke i tvil om hvem hun vil trekke frem: den britiske skuespilleren Stephen Fry, som er bipolar og har laget dokumentar om det: — Jeg måtte ha forbilder som lever med diagnoser, ikke bare de som har møtt veggen og kommet seg videre, for jeg lå jo fortsatt i senga. Det er det som er digg med å være realist — man får masse kule overraskelser. Har hun ennå ikke vært nominert til Årets modigste-pris? Cecilie Kåss Furuseth sitter mykt i skinnstolen hjemme i leiligheten på Bislett.

Next

Cecilie kåss furuseth:

cecilie kåss furuseth alder

Alle som er med har hatt mulighet til å trekke seg til siste stund. Men det var kanskje det som trengtes — å bli eldre? Ferden går fra Åndalsnes til Alvdal med tog. Det tok åtte timer å ta dem, og jeg hadde dem i en uke før jeg gredde de ut og håret var ødelagt. Jeg vil ikke kalle det noe stort drama, men hun krever sitt hun der, vet du, forteller sistnevnte - med et solid glimt i øyet. Å være på Burger King med henne om natta er jo helt krise, sier Cecilie og viser til all oppmerksomheten hun tiltrekker seg av glade folk på fylla. I huset på Jessheim bodde det nå to syke ungdommer, og en pappa som gjorde hva han kunne. På ryggen hadde hun en litt for stor sekk.

Next

Cecilie er en bedre versjon av meg

cecilie kåss furuseth alder

Men så gikk det bra, sier hun i podkasten. Hun har mye visdom fra et langt liv med kjærlighet som hun deler raust av. Hvordan er man en god kjæreste, når man sliter psykisk? Jeg kommer aldri over sorgen, men jeg har lært meg å leve med den. Hun er mye, mye verre i virkeligheten, spøker hun. Grunnen til at jeg ikke trakk meg, var at jeg ble veldig glad i dem som medvirket.

Next

Ramona

cecilie kåss furuseth alder

Pappa er bare glad for at jeg og søsteren min har jobb. Alt er innafor — og du er velkommen. Hun legger til: — En høy prosent av befolkningen vil få en psykisk sykdom i løpet av livet. Det var dette som skulle til for å bli den jeg er. Ikke legg deg under dyna, selv om det virker digg. Ulrikke ble høsten 2018 sammen med en deltager fra realityserien «Ex on the Beach» - et forhold som fikk mye negativ oppmerksomhet. Har du innspill eller tanker du vil dele? Møter de på noen utfordringer i forhold til det? Hun har vist seg modig ved å ta et skambelagt tema og trukket det ut i lyset.

Next

Ramona

cecilie kåss furuseth alder

Vi er på lag med dem som trenger en venn, eller bare litt selskap mandag til torsdag fra klokken 11 til 13. Man får jo aldri noen flere svar, så det meningsløse er fortsatt meningsløst. Og dette programmet er jeg stolt over. Jeg tror man kan lære mye ved å se på serien. Hun smiler: — Jeg kommer fra en familien som er ekstremt lite opptatt av diagnoser. Også har jeg jaggu klart å lande verdens beste kjæreste, sier Kåss Furuseth.

Next

Cecilie Kåss Furuset:

cecilie kåss furuseth alder

Jeg burde ikke ta narkotika eller drikke for mye alkohol, for eksempel. I ruta for alle første gang. Har du innspill eller tanker du vil dele? Både faren Kristian, søsteren Cecilie Ramona og Else selv har vært veldig åpne om da de mistet to kjære familiemedlemmer på verst tenkelige måte. Ida snakker med henne om oppveksten, veien fra Tobias til Emma og hvilke utfordringer det å være født i feil kropp kan føre med seg. Cecilie kan ikke få fullrost søsteren, både som støtteperson og for hennes åpenhet på scenen. Vi stiller opp for hverandre.

Next