Bussi aika taulut kuopio. Aikataulut ja lipunosto 2020-01-01

Bussiaikataulut ja

bussi aika taulut kuopio

Liikennöimme muun muassa Helsinkiin, Kotkaan, Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Mikkeliin, Jyväskylään, Varkauteen, Kuopioon ja Joensuuhun. Vertailussa on mukana myös junayhteydet ja -hinnat verkkokaupasta. Bussi siis ajaa Nilsiään Golden Resortin ja Simolan kautta. Asemalta torille noin 500 metrin matka, mutta myös bussit kulkevat vierestä. Varmista lipun määrittelemisen ja oston aikana, että aikatauluhaku on auki vain yhdellä selaimen ikkunalla ja välilehdellä. Kuopiosta Helsinkiin on kolme suoraa junavuoroa joka päivä.

Next

Talviaikataulut 12.8.2019

bussi aika taulut kuopio

Vuorolistauksissa on esillä jokaiseen vuoroon myytävät Tarkan Tiketit sekä sillä hetkellä myynnissä olevan lipun halvin hinta. Myös työeläkekortti tai Matkahuollon oma eläkeläiskortti oikeuttavat alennukseen. Aikataulut ovat ajan tasalla myös reittioppaassa kouvola. Aikataulukirja Painetut aikataulukirjat ovat jaossa Bussimatkatoimistossa, paikallisliikenteen busseissa ja kirjastoissa. Kuopion pohjoispuolella sijaitseva vie noin 20 km lähemmäksi Tahkon matkailualuetta, jonne sujuu kätevimmin ennakkoon tilattavalla kimppataksilla tai omalle porukalleen kuljetuksen varaten. Uusitun painetun aikataulukirjan toimitus on viivästynyt, jonka vuoksi ne saapuvat jakoon vasta myöhemmin. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com etusivu

bussi aika taulut kuopio

Tällöin sinulla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus, jossa on sama nimi kuin mikä lippua varattessa on annettu. Palvelu helpottaa bussien pikavuorojen ja junayhteyksien vertailua etenkin isojen kaupunkien välillä. Matkaliput ja lisätietoa Sovavton kotisivuilta. Kaukoliikenteen reitit ja aikataulut Kaukoliikenteen vuoroillamme pääset kätevästi kaupungista toiseen. Valitse lippu - Valitse haluamasi lipputyyppi.

Next

Kuopio

bussi aika taulut kuopio

Se on 46 km pitkä ja siinä on 43 pysäkkiä. Jos sivu on auki useammalla ikkunalla tai välilehdellä, saattaa ostettuun lippuun tulostua esim. Alennus myönnetään lehtimiesjärjestöjen jäsenkorteilla, joissa on Matkahuollon liikemerkki. Matka sujuu lokoisasti, joko töitä tehden tai rentoutuessa. Yritys saa kuukausittaisen laskutuksen yhteydessä selkeän matkoittain eritellyn matkustusraportin. Vuorokausilippuja voit hankkia Kuopion kaupungin palvelupisteistä Kuopio Infosta tai valtuustotalolta.

Next

Kuopion Liikenne Oy: Bussi reitit, kaupungissa Kuopio

bussi aika taulut kuopio

Kaukoliikenteen hintavertalusivusto Matkakeisari auttaa bussiaikataulujen ja hintojen vertailussa. Matkahuollossa kortti on myös uudelleen ladattavissa. Savon rataan kuuluu Kouvola—Iisalmi-väli, joka on pituudeltaan 358 kilometriä. Junalla ja lentokoneella saapuvat voivat myös vuokrata auton kätevästi esimerkiksi Kuopion rautatieasemalta tai lentokentältä, joissa molemmissa palvelee autonvuokrauspisteet. Matkoja voi lajitella lähtöajan, hinnan tai matkan keston mukaan. Paikallisliikenteen aikatauluista vastaavat kunkin kaupungin viranomaiset paitsi Porvoossa ja Raumalla.

Next

Bussiaikataulut ja

bussi aika taulut kuopio

Alennusehdot eivät koske Pekolan Liikennettä: lisätietoja arkisin puh. Läntisin pysäkki on Niemisjärvi Th Kuopio I Kuopio aja itäisin pysäkki on Puutossalmi Lossi Kuopio. Alennukseen oikeuttavan lipun voi ostaa verkkokaupastamme, bussista ei Helsinki-Turku -reitillä tai linja-autoasemalta. Kuopion ja Helsingin välinen 336 kilometriä. ExpressBussien vuoroissa Tarkan Tiketti oikeuttaa matkustamaan vain lippuun merkittyjen paikkakuntien välisen matkan siten, että nousu- ja poistumispysäkki on lippuun merkityn kaupungin tai kunnan alueella ei Helsingin satamat. Liikennöitsijät perivät pientä lisämaksua näiden tavaroiden kuljettamisesta.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com etusivu

bussi aika taulut kuopio

Tarkan Tiketti myydään vain yhdensuuntaiseen matkaan. Kulloinkin tarjolla olevat Tarkan Tiketit löytyvät suoraan verkkosivuilta aikatauluhaun kautta. Kuopion Liikenne Oy on tarjonnut kaupungissa Kuopio lähiBussiliikennepalveluita vuodesta. Jos haluat Tarkan Tiketin menopaluu-matkaa varten, niin sinun on ostettava lippu kumpaankin suuntaan erikseen. Tietoa toimijasta Kuopion Liikenne Oy Kuopion Liikenne Oy tarjoaa Bussi-linjoja, jotka kulkevat kaupungissa Kuopio sekä kaupungeissa: Kuopio, Karttula.

Next

Koiviston Auto » Aikataulut ja liput

bussi aika taulut kuopio

Kuopion Liikenne Oy -yhtiöllä on kaupungissa Kuopio 20 Bussi-linjaa ja 580 Bussi-pysäkkiä. Liikematkakorttiin voidaan määritellä käyttöönotettaessa haluttu voimassaoloaika, esim. Alennusehdot eivät koske Pekolan Liikennettä: lisätietoja arkisin puh. Junat Helsingistä Kuopioon kulkee Savon rataa pitkin. Lisäksi yli 9 hengen ryhmillä on oltava Matkahuollosta tehty paikanvaraus.

Next