Brand i helsingborg idag. Livshotande skadad efter brand i Helsingborg 2020-01-03

Larm

brand i helsingborg idag

Patruller arbetar med att reda ut vad som hänt på platsen. Vid vissa larm kan du läsa mer om vad som hänt. Den innehåller bland annat uppgifter om från vilken brandstation man ryckt ut och vilken larmnivå som gäller. Händelsen är tillsvidare rubricerad som rån, och flera polispatruller jobbar nu med att leta på gärningsmannen som ännu inte gripits. Idag är Norrköpings Tidningar ett mediehus som bland annat producerar papperstidningen Norrköpings Tidningar, nt. Någon information utöver ovanstående kan tillsvidare inte lämnas då förundersökningn är i ett tidigt skede. När larmen publiceras används begrepp för brandstationer, larmnivåer och insatsområden som förklaras längre ner på den här sidan.

Next

Larm

brand i helsingborg idag

Det var en brand med mindre omfattning, men vi plockade ut en person ur lägenheten, säger Lars Anderberg, inre befäl vid räddningstjänsten, till. Vid en stor insats kan flera stationer larmas. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text. Orsaken till branden är oklar. Bilisten körde av motorvägen och mot Ekhagen och inringaren följde efter. Norrköpings Tidningar är Sveriges äldsta ännu utkommande dagstidning, grundad 1758.

Next

Larm

brand i helsingborg idag

Nivå 2 Två eller flera styrkor och en insatsledare åker exempelvis till en bostadsbrand, en stor trafikolycka eller annan stor olycka. Lastbilschauffören och lastbilen klarade sig utan skador. Polispatrullen stoppar bilen på E4:an i höjd med trafikplats Bredäng. En del teknisk bevisning är säkrade på platsen. I nuläget har ingen person med det aktuella signalementet anträffats. Ingen misstänkt person har ännu anträffats.

Next

Livshotande skadad efter brand i Helsingborg

brand i helsingborg idag

Larmnivåer Nivå 1 En styrka fyra brandmän och en chef åker till exempelvis vid en mindre brand eller en trafikolycka. Skolpersonal larmar om en hotfull person i skolans lokaler. Polis kommer strax att informera lärare och elever om kontrollen. Uppdatering 21:57 Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan. Hon blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet och blev misstänkt för rattfylleri. Flera uppringare larmar om flera höga smällar som låter som skott.

Next

Larm

brand i helsingborg idag

Flera polispatruller skickas till platsen. Informationen publiceras automatiskt senast fem minuter efter det att brandförsvaret fått larmet. Kvinnan togs med till stationen för ytterligare provtagning. Personalen har inte skadats fysiskt, men är chockade. Det är ännu oklart i detalj i vilken utsträckning våld eller hot har utövats. Det hade varit en kollision mellan en lastbil och en personbil.

Next

Nyheter och händelser

brand i helsingborg idag

Det var en kvinna i 50-årsåldern som körde. Men den informationen publiceras med viss fördröjning eftersom brandförsvaret måste prioritera själva utryckningen. Enligt Region Skåne är mannen, som är i 70-årsåldern, livshotande skadad. Brottsplatsen har spärrats av för kriminalteknisk undersökning. Det finns i nuläget inga misstänkta eller gripna.

Next

Nyheter och händelser

brand i helsingborg idag

. Insatsområde zon För att alltid den närmaste stationen ska larmas, görs en geografisk indelning i insatszoner. Uppdatering: Ambulans och räddningstjänst lämnar platsen. Samtal inkommer om en trafikolycka på E4 i höjd med Södra brofästet. Gärningsmannen fick sannolikt med sig en mindre summa pengar och några cigarettpaket innan han lämnade platsen.

Next

Livshotande skadad efter brand i Helsingborg

brand i helsingborg idag

Ganska snabbt lokaliseras en misstänkt brottsplats som spärras av. Föraren av personbilen fördes till sjukhus med ambulans. Uppdatering: Efter förhöret släpptes pojken, misstankarna kvarstår. De båda förarna har parkerat en bit därifrån. Pojken misstänks i nuläget för olaga hot och brott mot knivlagen.

Next

10

brand i helsingborg idag

Enligt initiala uppgifter har en mopedbil blivit påkörd bakifrån av en bilist. Stationer anger var den senast larmade enheten kommer ifrån. Flera polispatruller skickas till platsen för kontroll. Motparten lämnar olycksplatsen utan att ge sig till känna så bilisten som blivit påkörd kontaktar polisen och följer efter den andra föraren. Polis och ambulans larmade till platsen. Välj vilken eller vilka kommuner du är intresserad av. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Next