Blockfest 2020. FOUNDUPS¬ģ 2019-12-03

Blockfest 2020

blockfest 2020

Asiasta viestitään lippukauppojen ja festivaalin toimesta erikseen. Huomioithan festarille saapuessasi oman viihtymisesi lisäksi myös muiden viihtyvyyden. All proceeds over events cost will be donated to the Bitcoin Global Reserve Fund. Kaikki ostetut erikoisliput sisältävät rannekkeen kotiinkuljetuksen. Kielletyt esineet kerätään pois turvatarkastuksen yhteydessä.

Next

BLOKFEST

blockfest 2020

Suosittelemme varaamaan majoituksen hyvissä ajoin, sillä Blockfest-viikonlopun aikaan hinnat ovat usein korkeimmillaan. Provinssin lipunmyynti jatkuu muuten ennätyksellisessä vauhdissa. Lippu on saatavilla molemmille päiville tai erikseen. Genesis-yhtyeen legendaarinen kitaristi Steve Hackett saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa, ja hänet nähdään yhtyeineen Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 18. Kaarinan Hovirinnan rannassa järjestettävä Saaristo Open -festivaali julkaisi lisää artisteja ensi kesälle! Tampereella on tarjolla monipuolisesti erilaisia hotellivaihtoehtoja.

Next

Tiketti

blockfest 2020

Tapahtuma on viisinkertainen Vuoden festivaali -ehdokas Industry Awards -gaalassa. Pyörän säilytys tapahtuu omalla vastuulla. Tapahtuma on ensimmäisestä järjestysvuodesta lähtien noudattanut johdonmukaista linjaa pyrkien yhdistämään erilaisia ihmisiä esittelemällä hiphop-kulttuuria niin meiltä kuin maailmaltakin mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Muutos tulee näkymään erityisesti tapahtuma-alueen viihtyvyydessä, toimivuudessa ja sisäisten toimintojen nopeutumisessa, kun erilliset anniskelukarsinat poistuvat. Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut ensimmäiset artistikiinnityksensä.

Next

FOUNDUPS¬ģ

blockfest 2020

Bussilla: Tampereen linja-autoasemalta on muutaman sadan metrin kävelymatka tapahtuma-alueelle. Saweetie on ollut nosteessa etenkin High Maintenance 2018 ja Icy 2019 albumijulkaisuidensa jälkeen, ja marraskuussa 2019 hän vihjaili uutta tuotantoa olevan jälleen tulossa. Huomioithan, että sekä crowd surfing ja olkapäillä hengaillu on kielletty. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan. Lisää artistijulkistuksia on luvassa ensi viikolla. Jatka samaa katua kohti Keskustoria, jonka kohdalta pääset suoraan Laukontorille kääntymällä vasemmalle.

Next

Rockfest

blockfest 2020

All scorecards need to be entered via the Vertical Life platform. Lue erityisen tarkasti kohdat Turvallisuus sek√§ Kielletyt esineet. Kube, Lauri Haav, Melo, Sexmane, GoodJobLarry ft. √Ą√§rimm√§iset s√§√§ilmi√∂t ja niiden voimakkuus ovat lis√§√§ntyneet, ja t√§ll√§ on vaikutusta monien ihmisten el√§m√§√§n. P√§√§set sielt√§ Tampereen keskustaan my√∂s julkisilla.

Next

BLOKFEST

blockfest 2020

Viime keväänä hän soitti Suomessa loppuunmyydylle salille. Ethän töni tai puske muita ihmisiä kulkiessasi yleisön seassa tai alueella. Saat tuoda tapahtumaan yhden puolen litran tyhjän muovipullon. Jos tarvitset mukaasi aurinkorasvaa, hankithan tapahtumaa varten 50ml avaamattoman aurinkorasvapurkin. This platform also allows us to gather the senior finalists easily and most importantly reduce our paper and print usage.

Next

BLOKFEST

blockfest 2020

Kaikki erikoisliput sisältävät rannekkeen kotiinkuljetuksen, niitä ei vaihdeta erikseen. Kymmenien tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Muilla lavoilla ei ole korotettua katsomoa. Henkilöllisyys on todistettava kuvallisella henkilökortilla, ajokortilla tai passilla taikka viranomaisen myöntämällä muulla luotettavalla kuvallisella asiakirjalla. Hölmöilyllä vaarannat itsesi lisäksi muut festarikävijät. Mikäli päädyt ostamaan kolmannelta osapuolelta, otathan tämän huomioon.

Next

BLOKFEST

blockfest 2020

Tapahtuman välittömimmät ympäristövaikutukset ovat festivaalialueen sekä sen lähiympäristön roskaantuminen viikonlopun jäljiltä sekä livekonserttien aiheuttama mahdollinen melu lähialueiden asukkaille. Blockfestin kattaus kasvoi: Trippie Redd, Pyhimys ja City Morgue Ratinaan! Sittemmin Curry on noteerattu mm. Lue kielletyt esineet ja käytännöt ylempää. Lähin leirintäalue sijaitsee Tampereen Härmälässä. Lentokoneella: Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin viidentoista kilometrin päässä festarialueesta. Huomioithan, että lämpötila voi laskea paljonkin elokuisessa illassa.

Next