Blic. Informer 2019-12-26

Zëri

blic

Dosta toga bi moglo da se razreši uskoro. Osoba koja vam se dopada će pokazati osećanja. Nije vam lako da se posvetite poslu. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom. Moguće je da ćete napraviti poznanstvo sa osobom s kojom imate. Očekuje vas miran dan kad je u pitanju ljubavno.

Next

Informer

blic

A potom čitajte u Informeru ili na portalu Informer. Uspećete da zadržite sve pod svojom kontrolom. Dopada vam se osoba iz vašeg. Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja. . Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Voljena osoba će pokazati da prema vama gaji jaka osećanja i da je. Spremni ste za nova poznanstva, za nove ljubavi i za.

Next

B92

blic

Iako su emocije između vas i osobe do koje vam je. Imaćete priliku da se odmorite od raznih obaveza. Budite deo našeg tima Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, na pravom ste mestu! Moguće je da vam se dopada osoba koja je trenutno. Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. Došli ste do konfliktne situacije s voljenom osobom. Ako postoji problem s voljenom osobom, sada je vreme da se maksimalno.

Next

B92

blic

Voljena osoba bi mogla da unese mir. . . . . . .

Next

БЛИЦ Спорт

blic

. . . . . .

Next

Zëri

blic

. . . . . . .

Next

B92

blic

. . . . .

Next

Blic novine

blic

. . . . . . .

Next

B92

blic

. . . . .

Next