Bøler friidrett. Friidrett1 2020-01-22

Norges Friidrettsforbund

bøler friidrett

Han var en outsider til medalje på distansen, men noe mer kunne man ikke håpe på for mannen som bare har fullført fire 5000 metere. En annen orienteringsløper stiller i Trond Einar Moen Pedersli fra Strindheim og han har tidligere vist god løpsform også uten kart i hånden. En semifinale var det som ble forventet og det klart Hynne med glans. En annen spennende nederlender som er påmeldt er Richard Douma. Jakob smadret også storebror Henrik sin løyperekord på 28:41 fra i fjor.

Next

Bøler IF

bøler friidrett

Serveringsstedet Kattisa måtte stenges i 1915 på grunn av at det lå for nære drikkevannsreservoaret. Man kunne ikke forvente at Iuel skulle komme til finalen og også Iuel presterte mer enn godkjent i Doha. Bremsrud ligger på østsiden av Nøklevann. Kretsene har gleden av å invitere til friidrettens viktigste kurs, Friidrett for barn, den 16. To karer skilte seg ut på guttenes 4 kilometer På guttesiden løp G15, G16 og G17 4 kilometer og de startet samtidig. Islendingen Hlynur Andresson har satt islandsk rekord på 5000 meter og 3000 meter hinder i år og har en pers på 10 kilometer på 29:49 fra mars. Han ble nummer 24 etter å ha plukket en del folk siste halvdel av løpet.

Next

Nøklevann

bøler friidrett

Oslo og Akerhus stiller igjen med et sterkt lag hver for seg. Fire kvinner har løpt under 33 minutter i løpets historie, en av disse er norsk og det er Karoline Bjerkeli Grøvdal som har løyperekorden på 31:25 fra 2017, den blir nok stående minst til 2020. Det å kjempe seg inn til en 13. Grunnet anleggsarbeid var den lange traséen lagt om, og fra nå av vil løypa være eksakt 10 km, mot tidligere 9. Drikkestasjon: Det er drikkestasjon etter 5.

Next

Resultat Enkeltøvelse

bøler friidrett

Det var naturligvis snakk om verdensrekord på forhånd, men tre løp på fire dager på slutten av en lang sesong gjorde det litt for vanskelig å slette Kevin Young sin rekord på 46. Meld deg på friidrettens viktigste kurs! Det samme er 2014- og 2015-vinner Awet Kibrab, også han fra Tjalve, men han har ikke vist storform i det siste. Han og lagkompis Ronald Kwemoi fra Kenya satte fart og fikk tidlig luke. Sterke utøvere i juniorklassene I kvinnenes juniorklasse, som skal løpe 4 kilometer, leder Runar an med fire løpere som kan kjempe om medalje i Andrea Modin Engesæth, Mari Roligheten Ruud og tvillingene Ina og Maren Halle Haugen. Roe har denne sesongen fått orden på skadetrøbbel som har ødelagt trening i spyd og hekk de siste årene.

Next

Bøler IF Friidrett

bøler friidrett

De to ungjentene Emma Kirkeberg Mørk fra Hellas og Ina Halle Haugen fra Runar løp solid med 34:16 og 34:21. Trenerutvikling Krets skal bidra aktivt for å rekruttere flere trenere til klubbene som har behov, og holde årlige kurs på trener 1- nivå, samt etterutdanning. Philip Massacand og Esten Hauen Foto: Eirik Førde Esten Hansen-Møllerud Hauen hadde full kontroll på gullet i 16-årsklassen, slik han vant 15-årsklassen i fjor, og han løp i mål på 12:35. Han ble i tillegg disket på 400 meter og ble uten poeng på den øvelsen. Han skal nå gjennom en rehabiliteringsperiode med tre daglige, alternative økter før han kan begynne å løpe igjen. Løpstraseen er på 9,7 kilometer. Skjeseth sin klubbkompis Petter Rypdal har hatt fin fremgang i år med 29:36.

Next

Nøklevann

bøler friidrett

Selv er Jakob kritisk til egen prestasjon og med tanke på at han er nummer to på 1500 meter i år er det bittelitt skuffende at han ikke tok medalje på distansen. Tønseth leverte et imponerende løp og ble sølvvinner, seks sekunder bak Ingebrigtsen. Han ble nummer 12 i Doha med 28:02. Førstnevnte perset til fine 32:50 på denne distansen under Norgesløpet for et par uker siden og blir da favoritt. Benjamin Olsen fra Sarpsborg løp inn til bronsemedalje 28 sekunder bak Vanem Aas. Det vil være følgesyklister foran teten i alle løyper. Bagasjeoppbevaring Bagasje kan leveres i på anvist plass.

Next

Nøklevann

bøler friidrett

I tillegg varmer vi opp med et løpestevne 10. Videre er tiden årsbeste i Europa på seniornivå og han er nummer åtte i Europa gjennom alle tider på distansen. Dersom du ha planer om å delta i årets Lerøy-lekene - Hamar MÅ du registrere deg via dette skjemaet. Jervell Våg ble sølvvinner 28 sekunder bak gullvinneren Johaug. Sæten viste fin langdistanseform med 16:51 på 5 kilometer under Norgesløpet forrige helg og hun skal ha en bra avslutning. Klikk Mer for å se status på Haraløkka og plassering av Friplassen. Premiering: Alle får medaljer når de kommer i mål.

Next

Resultater Fjellhamarstafetten 2018

bøler friidrett

Eivind Henriksen: Bamsen fra Oslo er endelig kvitt skadeproblemer og da er han stabil i verdenstoppen i slegge. Trønderen hang med teten en god stund og lå i fart til norsk rekord, men det ble for tungt etterhvert. Gulars Per Svela gjorde også et solid løp da han ble nummer seks med 29:01. Sagnes Wågan plukket en del sekunder på Jervell Våg på sisterunden, men klarte ikke å sikre seg sølvet og løp inn til bronsemedaljen 31 sekunder bak Johaug. Alt skjer på Bislett Stadion.

Next

Bøler IF

bøler friidrett

Live Solheimdal fra Vidar vant i 2017, men er ikke i samme form i år. Ellers kan det par karer som løp fint på 3000 meter i sommer nevnes i Trym Tønnesen fra Halden og Lars Agnar Hjelmeset fra Nittedal. Medaljevinnerne i menn junior Foto: Eirik Førde Rabi økte farten på sisterunden og da måtte Vedvik slippe, mens Stavik bet seg fast i rygg. Se menyen Kontaktpersoner for telefon og adresser. Raskeste dame opp bakken ble unge Henriette Bjørnstøl Berg klasse 16-17 år , med tiden 1:26. Søknadsoversikt for Oslo og Akershus Her får dere en oversikt over de viktigste søknadsmulighetene for Oslo og Akershus. Simen Halle Haugen er meget gledelig tilbake med startnummeret på brystet.

Next