Bioscoop leidsche rijn. Pathé Leidsche Rijn 2019-12-04

Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht

Bioscoop leidsche rijn

Net als en CineMec Nijmegen die op 5 december 2015 open ging heeft het een rode buitengevel. Dan kun je gratis bij ons parkeren op onze parkeerplaats. U loopt in 4 minuten naar Pathé. Bereikbaar via borden door Lage Weide of smal weggetje vanaf Berlijnplein. Dus nu stoeltjes die kunnen schudden, ventilatoren die het laten waaien en spelen met het lichtknopje om bliksem na te doen. . Haal je boodschappen en vers gemaakt eten in één van de grootste foodmarkets van Nederland, ga eten in één van de vele restaurants, geniet van gezellige cafés en hippe koffietentjes.

Next

Pathé Leidsche Rijn

Bioscoop leidsche rijn

P-Path√© Reis je met de auto? Hiermee blijft de film niet beperkt tot het doek maar zijn er nog 20 andere effecten, zoals bewegende stoelen en weersimulaties. Animatie, Familiefilm, Komedie, 87min Regie: Kevin Johnson Met: Dee Bradley Baker, Cesar Millan, Marissa Jaret Winokur Stem van: Stefania, Bizzey, Rico Verhoeven Een verwende hond genaamd Trouble moet leren leven in de echte wereld, terwijl hij probeert te ontsnappen aan de hebzuchtige kinderen van zijn voormal. Je zit dan op een tribune met goed zicht op het grote witte scherm. De stoelen bewegen alle kanten op, het kan regenen, bliksemen, waaien en er worden geuren verspreidt. Horeca Natuurlijk kun je iets te drinken en snacken kopen in de bioscoop, maar wil je voor of na de voorstelling echt wat eten of borrelen dan geven we je graag deze tips: ‚ÄĒ ‚ÄĒ Omdat er in Stadsdeel Leidsche Rijn zoveel te beleven, ontdekken en bezoeken valt, is er nu deze handige online ontdekgids. Zoek je liever de natuur op? De stoelen bewegen alle kanten op, het kan regenen, bliksemen, waaien en er worden geuren verspreidt.

Next

Parkeren Utrecht Cinemec

Bioscoop leidsche rijn

Sinds 2014 is CineMec onderdeel van en sinds mei 2018 draagt de bioscoop de huidige naam. Sinds 2017 wordt in de zomer elke avond op het dak een film vertoond. Rooftop Cinema In de zomermaanden is er op het dak van Pathé de Rooftop cinema. En als die gimmick is uitgewerkt, moet er toch maar een markthal van gemaakt worden. Wij zijn een site met tips over goedkoop parkeren. Voora of na afloop kun je natuurlijk genieten van een fantastisch uitzicht over de stad Utrecht en Leidsche Rijn. Ideale ligging Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen.

Next

Cinema schedule Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bioscoop leidsche rijn

Het zou pas echt sensatie zijn als mensen kleddernat van een hoosbui de zaal uit zouden lopen…. Dat is dan een reden om naar de pathe te gaan in plaats van naar de kinepolis. In de buurt vind je Fit For Free, de Sportcampus en Sportpark Paperclip en is er een heus skydive centrum en klimhal centrum op fietsafstand. Op enkele minuten lopen van Vestibule bevindt zich de bioscoop. Op 18 augustus 2015 werd bekend dat de bioscoop ook een locatie van het zou zijn. Wanneer u als bioscoopbezoeker op ons eigen parkeerterrein met slagbomen parkeert, is parkeren in combinatie met een filmticket gratis. Ook voor parkeren in andere steden en in het buitenland.

Next

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bioscoop leidsche rijn

Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan. Stadsdeel Leidsche Rijn betreft de wijk Leidsche Rijn en wijk Vleuten De Meern. Op loopafstand van Vestibule bevinden zich maar liefst zes parken: Plantsoen van Boedapest, Park Leeuwesteyn, Park Grauwaart, Amaliapark, Park Hoge Weide en Willem Alexanderpark. Met meer dan 130 winkels vind je in Leidsche Rijn Centrum alles. Vestibule is goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto én fiets! Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn of station Leidsche Rijn Utrecht.

Next

Cinema schedule Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bioscoop leidsche rijn

Ben benieuwd welke de winnende bioscoop gaat wezen. Volop mogelijkheden voor inspanning en ontspanning De omgeving van Vestibule biedt veel aanleiding om sportief bezig te zijn. Controleer altijd de tarieven op de parkeerautomaat. De reistijd bedraagt 4 minuten. Dat deden ze decennia geleden ook al in de disney parken, niets nieuws anders dan dat de gadgets nu met computers worden gestuurd. Stoelen 1867 Grootste zaal Zaal 1: 660 Zalen 7 Rolstoelmogelijkheden Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via pathe. Bij evenementen is soms ook het dakterras met uitzicht op de stad open.

Next

Parkeren Utrecht Cinemec

Bioscoop leidsche rijn

De bouw van de nieuwe zaal van de Pathé start eind september. Dus toch maar naar films gaan waar het verhaal zich allemaal afspeelt in een zonnige bloemenweide. De bioscoop Pathé Leidsche Rijn is dé locatie waar je naast de nieuwste films ook culturele voorstellingen zoals ballet of opera op het witte doek kunt bekijken, maar ook zakelijke bijeenkomsten vinden hier plaats. In november moeten de eerste films er vertoond worden. Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren. Het Maximapark, ter grootte van de Utrechtse binnenstad, en het natuurgebied Haarzuilens liggen op fietsafstand. Bereikbaarheid Busstation en treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt op paar minuten lopen.

Next

Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht

Bioscoop leidsche rijn

Ze maken een pretpark attractie van een film, leuk voor een speciaal daarvoor gemaakte film van een kwartier maar niet voor een speelfilm. Nieuw: Bij parkeer je goedkoop op slechts 2 minuten loopafstand van het Neude. Met de 20 effecten moeten kijkers een andere filmervaring krijgen. De bioscoop heeft zeven zalen 1867 stoelen , waarvan de grootste ruim 660 bezoekers kan herbergen. De geur van rottende lijken, van gifgas aanvallen.

Next

De locatie

Bioscoop leidsche rijn

De bioscoop heeft 7 zalen van 180 ‚ÄĒ 600 stoelen. Hiermee blijft de film niet beperkt tot het doek maar zijn er nog 20 andere effecten, zoals bewegende stoelen en weersimulaties. Van mode en verzorging tot en met vrije tijd en eten en drinken. Op zaterdag en zondag en tijden de kerstvakantie worden slechts delen van dit traject gereden. Ook schrijft Biosagenda over sterren, nieuws en maken we interviews en reportages.

Next

Bioscoopagenda Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bioscoop leidsche rijn

Liever een relaxt een avondje film kijken? Wij zijn niet gelieerd aan een parkeergarage of aan de gemeente Utrecht. De regisseur heeft dit ook niet zo bedoeld. Hiermee krijgen de kijkers een andere filmervaring. Locaties Pathé: · Amsterdam · · · · · Breda · Delft · Den Haag Buitenhof · Scheveningen · Spuimarkt · · Eindhoven · · · Helmond · Maastricht · Nijmegen · Rotterdam · Schouwburgplein · Tilburg · Utrecht · · Zaandam · Overig: Leeuwarden Cinema Leeuwarden · Tivoli Leeuwarden Toekomstig: Pathé Leeuwarden opening najaar 2020 · Pathé Amstelveen in ontwikkeling · Pathé Ahoy in ontwikkeling. . .

Next