Bette box joulukuu 2020. Bette Box Marraskuu 2019 2019-12-01

Pilippola: Bette box joulukuu 2018

bette box joulukuu 2020

Levit√§ puhdistetulle iholle ennen nukkumaan menoa. Tuotteet eiv√§t kata edes boksin hintaa : Aina ei tietenk√§√§n kaikki ole mieluisia, mutta t√§m√§ kyll√§ on yksi huonoimmista! Omat suosikkiboksini ilmaisinkin, mitk√§ olivat sinusta parhaimmat Bette Boxit vuonna 2019? Arvomme nyt 3 setti√§ bettel√§isten kesken! Pidet√§√§n peukkuja, ett√§ ensi vuonna kehitys jatkuu ja saadaan huippubokseja : Voi ei, onpa harmi! Se on halpiskosmetiikan aatelia, hyv√§ pigmentti ja helppo k√§ytt√§√§. Bette Box toimitetaan postitse ja sen tarkoitus on yll√§tt√§√§ ja ihastuttaa kerran kuukaudessa. N√§it√§ kulmatuotteita tulee suhteellisen paljon kauneusbokseista ja joulukalentereista ‚ÄĒ tai sitten minusta vain tuntuu silt√§. Eik√∂h√§n siis tutkita sis√§lt√∂√§ hieman tarkemmin.

Next

Marraskuun 2019 Bette Box

bette box joulukuu 2020

Mitään ei onneksi ollut pudonnut pois, mutta yksi tuote oli kyllä matkalla hajonnut. Voisin tästä haasteesta ja säännöistäni kirjoittaa vielä myöhemmin oman postauksen, mutta ainakin joitain kauneusbokseja aion edelleen tilata. Helmikuun boksi oli loppuen lopuksi ihan kiva vaikka sisälsikin enemmän taas matkakokoisia tuotteita ja näin ollen boksin arvo oli aika pieni. Ei kuitenkaan vuoden parhaimpia, vaikka ihan kiva olikin. Lisäksi boksista tuli näyte Urtekramin shampoosta. Multahan se puuttui kokonaan, mutta en tiedä jäinkö paitsi mistään, en mä tolla mitään olisi tehnyt :D Manna Kadarin huulimeikit on pääasiassa olleet tosi kivoja, kun niitä tuli Lip Monthlysta aikoinaan vähän väliä, mutta oikeestaan mitkään muut tuotteet ei oo niin mua kiinnostaneet. Kertaakaan ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä.

Next

Bette Box Elokuu 2019

bette box joulukuu 2020

Tämä oli boxin isoin tuote ja tämähän on vegaaninen. Mulla oli mukana se Manna Kadarin puuterimainen tuote, mutta sekin oli aivan rikki enkä viitsi koko tuotetta edes avata. Mitä te olitte mieltä tästä boxista? Huhtikuun Bette Box oli erilainen. Fitbox on energinen yllätysboksi, joka sisältää hurjasti treeni-inspiraatiota ja innostavia tuoteuutuuksia. Lappusessa mainostetaan mineraalipuuteria, mutta kyllä tämä minun saamani tuote on luomiväri. Tammikuussa Betteen lupaillaan jotakin jännittäviä muutoksia ja uutta, jota ei tosin ole vielä paljastettu sen tarkemmin. Lämpö auttaa ripsiä pysymään kiharrettuna kauemmin.

Next

Someone's moments: Bette Box joulukuu 2019

bette box joulukuu 2020

Tuoksuissa on mukana eettisesti hankittua luonnollista tuoksuraaka-ainetta mimosankukkaa. Joillakin oli tuoksunäytteen sijaan Ziajan vuohenmaito -sarjan jokin näytepussi. Kolme erilaista rasvaa, kahta kasvonaamiota, yksi meikki nappi sekä shampoo testeri. Boksin tuotteiden kokonaisarvoksi laskeskelin noin 52 euroa poislukien Eucerinin tuotteen, joka oli ilmaisnäyte , joka on taas kerran todella hyvin suhteessa boksin tilaushintaan 18. . Osa tilaajista sai Acai Berry -päivävoiteen ikääntymisen ensimerkkejä vastaan, ja osalle, minä mukaanlukien, tuli Jasmine -päivävoide joka on suunnattu ikääntyneelle iholle.

Next

Someone's moments: Bette Box joulukuu 2018

bette box joulukuu 2020

Sen verran, mitä tätä nyt testailin pakkauksen päälle levinneestä puuterista, niin sävy näyttäisi olevan aika tumma ja rusehtava, joten esim. En muista aiemmin kokeilleeni Dermosilin ripsivärejä joten mitään ennakkotuntumaa ei ole, mutta ainakin Rise and Shinen harja näyttää lupaavalta. Käytettyähän tämä toki tulee, koska käytän hiuskiinnettä aina hiuksia laittaessani. Me ja liikekumppanimme käytämme evästeitä ja vastaavanlaisia teknologioita personoidaksemme kokemuksesi ja kerätäksemme dataa seurannan, mainonnan ja analytiikan tarkoituksiin. Harmi että tämäkin tuli vain 10 ml minikoossa, josta ei kovin moneksi kerraksi riitä. Joulun kunniaksi Betten tontut ovat pistäneet tuulemaan ja jakaneet joulumieltä eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta. Blogista löytyy erilaisia tuote-esittelyitä, tämän hetken kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla, meikkausta sekä kaikkea kauneuteen liittyvää kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta! Se edellinen saamani on kyllä melkein päivittäisessä käytössä, pohjustan sillä lähinnä luomiani, mutta se tulee kestämään vielä pienen ikuisuuden.

Next

Boksin täydeltä juhlahumua

bette box joulukuu 2020

Mielenkiintoinen väline, jolle pitää antaa jonkin verran testausaikaa ennen kuin voin päättää onko tämä oikeasti hyödyllinen tai tarpeellinen. Pitkäaikaistilaajille tuli boksissa extratuote, joka varmaankin oli sitten kolme kappaletta noita MayBeautyn The Incredible Face Maskeja. Saatavilla kaikista Lidl -myymälöistä ympäri Suomen. Nyt voit saada Hannan testaaman setin myös itsellesi! Varmaan tehokas, mutta minut se sai yökkäilemään niin pahasti, että oli pakko käydä ostamassa toista. Tehohoito tasapainoittaa hiusten kosteuspitoisuutta sekä antaa kiiltoa. Nyt ei ymmärrys riitä, koska tismalleen saman olen saanut.

Next

Laura Annika: BETTEBOX JOULUKUU 2019

bette box joulukuu 2020

En ole vieläkään kuullut joulukuun Glossysta pihaustakaan, täytyy viimeistään tammikuun alussa alkaa selvittelemään asiaa, jos ei vieläkään näy. Naamio tuntuu tehokkaalta ja sen sisältämät antioksidantit houkuttelevat käyttämään tätä lisää. Merkillä on muutama ihan super tuote. Kyseessä on siis hellävaraisesti kuoriva yövoide, joka uudistaa, kohottaa ja kiinteyttää ihoa yön aikana. . Suomessa alkaa kuitenkin olla myös kilpailua jo jonkin verran näiden kauneusboksien kanssa! Tuotteet ovat joko täysikokoisia, matkakokoisia tai näytekokoisia, joilla pääset testaamaan tuotteita ja päättämään, sopivatko ne sinulle.

Next

Bette Box Joulukuu 2018

bette box joulukuu 2020

Tänään arvomme 2 kappaletta ihanaa Ziajan vuohenmaito-lahjapakkausta! Olin tuosta patukastakin ihan mielissäni, sillä muistaakseni tämä kyseinen maku on tosi hyvä. Hellästi kuoriva kolmivaikutteinen savinaamio valmistelee kasvot merkkipäiviä varten. Jatkamalla aktiivisesti sivumme käyttöä suostut evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöön. Jotenkin tämä merkki on vaan jäänyt aina paitsioon. Omat suosikkituotteet olivat Biozell, Gliss, Lumene ja Pandan suklaalakut. Vaikka tuotteet ovat nousseet suosikeiksi Ruotsissa ja Saksassa niin en itse tykkää, että niitä löytyy kauneusbokseista ja ne ovat luokiteltu varsinaiseksi tuotteeksi.

Next

Bette Box, Antinkatu 1, Helsinki (2020)

bette box joulukuu 2020

Tuntui kuin oma ihoni olisi imaissut voiteen itseensä ja siihen se sitten jäikin, mutta täytyy katsoa pitemmällä käytöllä onko tästä riittäväksi kosteuttajaksi omalle kuivalle iholleni. Mä en tällaisista monitoimituotteista ihan hirveästi lämpene, koska harvemmin niiden sävy on oikeasti moneen käyttötarkoitukseen toimiva. Muistaakseni se tapahtui alkuvuodesta 2017. Vinkki: Kuiva iho ja joulujuhlat kiikarissa? Toivottavasti Novexpertiä nähdään jatkossakin Bettessä! Se oli kuitenkin kuplamuoviin pakattu ja jos miettii kuinka paljon esimerkiksi Jenkkibokseista tulee puuterituotteita ja luomivärejä ehjänä, vaikka niitä ei ole aina edes pakattu kuplamuoviin, niin ihmetyttää vielä enemmän. Love Beauty and Planet vartalovoi Love Beauty and Planetin runsas vartalovoide luo ihanan pehmeän ihon. Olenkin lähes aina ollut todella tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt Novexpertin tuotteiden toimivuudesta.

Next

BoxyCharm BoxyLuxe

bette box joulukuu 2020

Maistuu minun suussani ummehtuneelle punajuurimehulle. Mäki Color-hiusnaamio, joka paljastui tammikuun boksista. Eli hiusharja ja -kiinne pikkupullo. Tuotteen vahva pigmentti takaa pysyvyyden ja kevyen koostumuksen ansiosta se myös levittyy kasvoille pehmeän tasaisesti. Kokeile taputtaa hieman mineraalipuuteria kosteutettujen huulien päälle. Tämän voi helposti sekoittaa joko ruokaan ja juomaan.

Next