Bd la munte si la mare. B.D. la munte și la mare 2020-01-16

BD LA MUNTE SI LA MARE [DVD]

Bd la munte si la mare

În colaborare cu milițienii constănțeni, membrii Brigăzii Diverse, cărora li se alătură locotenentul major Paula Deleanu și locotenentul Pârvulescu de la București, trebuie să descopere și să anihileze o bandă de traficanți de stupefiante ce urma să intre în țară prin punctul de trecere a frontierei. Inițial erau programate să fie realizate doar două filme din colecția Brigada Diverse, dar ca urmare a marelui succes pe care l-au avut primele serii la public, a fost filmată și o a treia. În film a jucat și soția regizorului, actrița Ioana Drăgan. Filmul începe cu eliberarea din închisoare a celor trei prieteni: Gogu Steriade , Trandafir și Patraulea. Promițând că le va obține contracte în străinătate , , , Vasilesco îi convinge pe cei trei prieteni să se ducă la crama pentru a-i aduce o planșetă cu desene făcute la mai multe mănăstiri din Moldova. Ospătarul dă pachetul lui Patraulea, spunându-i că sunt prafuri pentru mama-mare care era bolnavă de , apoi cutia ajunge la Trandafir care consumă, fără să știe, o doză de droguri și în final la Gogu, care-l conducea pe Vasilesco la Constanța.

Next

BD la munte şi la mare

Bd la munte si la mare

Conform unei analize în privința difuzărilor la televiziuni a filmelor românești, realizată de paginademedia. În concediul lor pe litoral, milițienii de la Brigada Diverse se întâlnesc iarăși cu cei trei borfași: Patraulea și Trandafir realizau un spectacol muzical-coreografic la o grădină de vară din , în timp ce Gogu era angajat pe post de ghid al lui Mișu Vasilesco , un escroc străin plecat de 30 de ani din. E vara si-i revedem pe toti eroii nostri pe litoral. Cheltuielile de producție s-au ridicat la 2. Limuzina pe care o conduce în B. Atmosfera pe platoul era foarte destinsă, iar membrii echipei tehnice printre care și regizorul Mircea Drăgan se amuzau copios la filmări și le venea greu să se concentreze.

Next

BD LA MUNTE SI LA MARE [DVD]

Bd la munte si la mare

Milițienii bucureșteni trebuie să participe la o acțiune comună dirijată de conducerea Miliției Constanța. Pe când cele trei cupluri ieșeau din clădirea primăriei, unde-și oficializaseră relațiile, ei se întâlnesc cu grupul de milițieni din Brigada Diverse care venise la căsătoria plutonierului Căpșună cu domnișoara Angela. Deveniți liberi, cei trei se căsătoresc toți odată: Patraulea se însoară cu Luminița Mardare, Trandafir cu Maricica Teică și Gogu cu Stela Mocuță. Polirom, Iași, 2011 , p. Mergând la locuința acestuia, căpitanul Panait află că Radu Cosmin a făcut la mănăstire reproduceri după icoane, iar cheltuielile lui trebuiau să fie suportate de cel care l-a angajat, pictorul Matei Dumbrăveanu.

Next

B.D. la munte și la mare (1971) online subtitrat • FilmeHD

Bd la munte si la mare

Rolurile principale sunt interpretate de , , , , și. Costume Distribuție Premiera Durata 102 min. Făcându-i acestuia din urmă portretul robot, milițienii află că era vorba de Gogu Steriade. Filmul incepe cu eliberarea din inchisoare a celor trei prieteni in faradelegi: Gogu Dem Radulescu , Trandafir Puiu Calinescu si Patraulea Jean Constantin. This fact gave the romanian people watching the movie in that period, much hope through laughter.

Next

B.D. la munte și la mare

Bd la munte si la mare

După cum și-a amintit mai târziu operatorul , actorul , care îl interpreta pe Patraulea, obișnuia să mai întârzie uneori la filmări pentru că făcea naveta cu trenul de la. There, they start doing favors for a very wealthy and influential person who promises them paid contracts abroad, just to find out that they got into the illegal business once again. Acest film este al treilea din seria B. Acesta se numea în realitate Rurich și era un câine , dresat, adus pentru filmări chiar de la Miliție. Ăsta, precis a furat ceva din tren. Reu Studio, București, 2009 , p. Au existat probleme cu filmarea cadrelor în care apărea câinele polițist Costel.

Next

B.D. la munte și la mare (1971) online subtitrat • FilmeHD

Bd la munte si la mare

Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Lor li s-au reținut trei camere într-un hotel din stațiunea. În opinia lui, ar fi fost realizată la inițiativa autorităților politice ca o contrapondere la filmul 1970. I recommend this movie to whoever wants to analyse that period in Romanian history, get a king- size laugh, or both. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Next

B.D. in the mountains and on the seaside (1971)

Bd la munte si la mare

Cei trei merg cu avionul la , dar milițienii de la B. Având un rest de trei zile de concediu, membrii Brigăzii Diverse se duc în pe urmele lui Matei Dumbrăveanu și descoperă cu acest prilej că icoana făcătoare de minuni de la Mănăstirea Agapia fusese furată și înlocuită cu o copie. Milițienii se duc la locul de întâlnire și intră în posesia drogurilor. Râpeanu, Filmat în România, Ed. După 12 ore de filmare, de oboseală sau de plictiseală, câinele începea să latre din senin și nu se mai oprea. Fundației Culturale Române, București, 2000 , p.

Next

BD la munte şi la mare

Bd la munte si la mare

Dupa multe episoade comice, icoana va fi recuperata si toata banda arestata. Deși Gogu și prietenii lui afirmă că nu știau ce transportă, ei sunt arestați odată cu Vasilesco. Milițienii de la Brigada Diverse ajung la Schitul Sihăstria după ce Gogu și prietenii săi plecaseră cu icoana făcătoare de minuni. Aceasta este arestată de căpitanul Panait și le dezvăluie anchetatorilor că logodnicul ei urma să-i aducă pachetul la o casă din Constanța, apoi acesta trebuia să se întâlnească cu traficanții în fața pentru a-și primi banii. Ei reușesc să-i aresteze totuși pe ceilalți complici ai lui Vasilesco, iar apoi îi prind și pe cei trei prieteni de la care recuperează icoana. Bănuind că este urmărit de miliție, complicele român dă pachetul cu droguri unui cumnat, un ospătar cunoscut ca nea Gicu, dar acesta nu poate să meargă la din cauza faptului că urma să vină directorul trustului în inspecție. In this third and final act, the three friends decide to form a family and try to make a name for themselves at the beach.

Next