Apotek hjärtat umeå. Apotek Hjärtat söker Farmaceut till Kungsgatan Umeå och Hörnefors i Hörnefors, SE 2020-01-29

Umeå

apotek hjärtat umeå

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Du kan inte se recept för barn mellan 13 och 17 år. Varför får jag inte se min tonårings recept? Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!. All extern hjälp med rekrytering undanbedes. Varför bli en del av Hjärtat? Det gäller på alla apotek i Sverige.

Next

Umeå

apotek hjärtat umeå

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Du kan inte se recept för barn mellan 13 och 17 år. Hur hämtar jag ut recept åt min tonåring? För mig som chef är det viktigt att du är flexibel och att du tycker om variationen i att jobba både med recept och egenvårdsrådgivning, då du kommer att jobba på två väldigt olika typer av apotek. När man privatiserade apoteks-marknaden 2009 så öppnades marknaden upp för andra aktörer än det tidgare statliga Apoteket vilket innebär att det tillkommit mängder med olika apotek i Sverige Vi vill därför här samla samtliga apotek i landet på ett överskådligt sätt.

Next

Apotek Hjärtat Retail AB Kungsgatan 52, Umeå

apotek hjärtat umeå

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Anledningen till förändringen är att ge tonåringar ett viktigt ökat skydd för sin personliga integritet. Vi samarbetar också mycket med andra Hjärtat-apotek främst i Umeåområdet, det är därför en fördel om du gillar variation och omväxling. Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kan fortfarande få receptet hemskickat.

Next

Apotek i Umeå, öppettider och information

apotek hjärtat umeå

Tjänsten kommer att vara delad mellan Apotek Hjärtat Kungsgatan, Umeå och Apotek Hjärtat Vårdcentralen Hörnefors. Recept till tonåringar Var är receptet? Beställ via telefon på under kundtjänstens öptpettider. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor. Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Det gäller på alla apotek i Sverige.

Next

Umeå

apotek hjärtat umeå

Tillträde till tjänstensker enligt överenskommelse. I lokala apotek kan du hämta ut recept som vanligt. Du kan enkelt hitta det apotek som ligger närmast dig via vår kartfunktion. Det finns också bra information om varje apotek som öppettider, address och telefon. Hur hämtar jag ut recept åt min tonåring? Anledningen till förändringen är att ge tonåringar ett viktigt ökat skydd för sin personliga integritet. Du kan fortfarande få receptet hemskickat. Den här tjänsten passar dig som vill ha det bästa av två världar: litet vårdcentralsapotek med nära kundrelationer varvat med shoppingapotek mitt i centrum.

Next

Apotek Hjärtat Retail AB Kungsgatan 52, Umeå

apotek hjärtat umeå

Öppettider: Måndag - Fredag: 08. Om du vill veta mer om beslutet, se information från. Om du vill veta mer om beslutet, se information från. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig. Apoteksregistret är en guide över samtliga Sveriges apotek. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Vi på Hjärtatsträvar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Next

Apotek Hjärtat Strömpilsplatsen 53, Umeå

apotek hjärtat umeå

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Varför får jag inte se min tonårings recept? I lokala apotek kan du hämta ut recept som vanligt. . .

Next

Apotek Hjärtat Strömpilsplatsen 53, Umeå

apotek hjärtat umeå

. . . . . .

Next

Kronans Apotek

apotek hjärtat umeå

. . . . . .

Next

Apotek Hjärtat Retail AB Kungsgatan 52, Umeå

apotek hjärtat umeå

. . . . . .

Next