Anna book blogg. Anna Book Archives 2019-12-01

Anna Book Archives

Anna book blogg

InlĂ€gget har sedan dess raderats men frĂ„gorna kvarstĂ„r och behöver fĂ„ ett svar. En livs levande Carola-flĂ€kt för den som rĂ„kar stĂ„ mitt framför henne nĂ€r hon sĂ€tter igĂ„ng att blinka. Inte pĂ„ lĂ„nga vĂ€gar
 PĂ„ sin blogg försvarar hon sig med nĂ€bbar och klor, men skriver samtidigt att det hĂ€r inte Ă€r nĂ„gonting som berör nĂ„gra utomstĂ„ende. Kritiken kring företaget verkar helt ha gĂ„tt Anna Book förbi för hon försöker krĂ€nga pĂ„ följarna den hĂ€r produkten med argument som att ett hĂ„rstrĂ„ pĂ„ hakan Ă€r bland det vĂ€rsta som kan drabba en kvinna. Nu framstod istĂ€llet Anna Book helt oförtjĂ€nt som en lögnare, och det Ă€r inte rĂ€tt — dĂ€rför skriver jag det hĂ€r inlĂ€gget. Det blir humor blandat med seriösa inlĂ€gg och tankenötter.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Inte bara för att jag skrivit inlÀgg som visat sig inte stÀmma, utan framför allt för att den hÀr felaktiga informationen pekade ut Anna som en lögnare. Men det har inte hÀnt, och jag vet inte om den kommer göra det heller. Man kan nog frÄga nÀstan vem som helst runt om i Sverige om de kÀnner till Anna Book och fÄ ett ja till svar. Namnen ska hon ha sjÀlv tagit reda pÄ enligt mailet frÄn rektorn, och i samma mail förnekar hon att Anna Books skulle ha bjudits in till skolan. Jag hittar Karolinska LÀroverkets ElevkÄr pÄ Instagram men ledningen verkar inte ha nÄgot konto.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

TyvĂ€rr tror jag att blotta Ă„synen av hennes namn triggar mĂ€nniskor att skriva skit, eftersom hon gjort sig kĂ€nd för sitt fightandes och blockerande pĂ„ sociala medier, vilket sjĂ€lvklart inte gör det okej. Och fick det önskad effekt? Throw a bitch fit baby, you are allowed. Kan hon verkligen ha en sĂ„ pass kraftig abstinens av utebliven uppmĂ€rksamhet att det HÄR kĂ€ndes som en bra idĂ©? DĂ„ ses det mer eller mindre som en sjĂ€lvklarhet att man Ă€r aktiv pĂ„ sociala medier och i alla fall har ett Instagramkonto att gratis kommunicera och marknadsföra nya projekt pĂ„. SĂ„ finner man heller inte orken, och dĂ„ Ă€r det ju verkligen inte vĂ€rt det. PĂ„ riktigt, inse att slaget Ă€r förlorat och att det enda sĂ€ttet att inte tappa 100% av ansiktet Ă€r att göra en rejĂ€l pudel. Anna Book Ă€r den som satte grĂ„tiga livesĂ€ndningar pĂ„ Periscope pĂ„ kartan, och nĂ€r Instagram kom med en liknande funktion sĂ„ flyttade hon helt sonika över hela sin personlighet dit. Det gjorde hon inte, utan hela den hĂ€r soppan beror pĂ„ att den högra handen inte vet vad den vĂ€nstra handen gör.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

IgÄr skrev jag om Anna Book och hennes inlÀgg pÄ bÄde blogg och Instagram i vilka hon inte bara hÀvdade att skolan givit henne namnen pÄ de berörda eleverna utan Àven att de bjudit in henne till skolan för att ha en fortsatt dialog. Om nÄgon inte ser vad som stÄr pÄ bilden sÄ Àr det följande text: Till min Anna, VÄta, kladdiga pussar frÄn din vÀn i nöden. Hennes kommentarsfÀlt fullkomligt svÀmmade över av vidriga kommentarer och inte förrÀn efterÄt framkom det att det hela var del av skolans poÀngjakt. Kanske ses vi nÄgon gÄng i framtiden, i en himmel gjord för tvÄ? Hon har limmat pÄ de hÀr enorma spindelbenen medvetet. Anna Book föddes 1970 och har under sina 48 Är hunnit vara med i melodifestivalen ett antal gÄnger, bli diskad och grÄta ut över att ingen skrev henne en ny lÄt till Äret efter.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

DÄ bidrar det ocksÄ till att man tappar inspirationen och lusten Àven pÄ grund av sÄdana omstÀndigheter förstÄr ni. SÄ min slutsats blir: NÀr Anna framstÀlls som en förlÄtande och ödmjuk mÀnniska sÄ vill hon att hela vÀrlden ska kÀnna till det. Ett tag efter att Anna Book publicerat sitt sÄ försvann det, och om nÄgon undrar sÄ var det inte Anna sjÀlv som raderade det. Det kan vara en förklaring men ingen ursÀkt. Eller vill hon uppmana medlemmarna i den hÀr gruppen att konsumera mindre? Det skulle nog kunnat vara en riktigt bra idé om det inte var för den lilla detaljer att Anna verkar ljuger som en hÀst travar. Det framkommer nÀmligen av det hÀr inlÀgget dÀr Anna upprört undrar var hennes inlÀgg tagit vÀgen och varför det startades ett drev mot henne pÄ en gÄng. Boken ska tydligen löpa linan ut.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

En kort bakgrund till den som inte vill se videon: My och Anna hade bestÀmt att ses utanför Mys arbetsplats, men nÀr Anna kommer dit Àr det igenbommat och lÄst. Anna Book erbjöd sig alltsÄ att komma till skolan, nÄgonting som skolan tackade nej till. Och sÄ Àr det bara med den saken. Jag kan inte hitta denna ursÀkt nÄgonstans förutom i text pÄ Annas blogg, sÄ jag antar att den publicerades som en story som endast lÄg uppe i 24 h. Anna har alltsÄ sparat det hÀr minnet sedan 80-talet men planerar nu att elda det sÄ fort tillfÀlle ges hemma pÄ tomten.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Melodifestivalen Ă€r nog det som den Ă€ldre generationen kopplar henne samman med, men för nĂ„gra Ă„r sen presenterade hon sig för den yngre befolkningen genom att ha nĂ„gra riktigt underliga livesĂ€ndningar pĂ„ periscope dĂ€r hon bland annat grĂ€t ut över diverse saker — nĂ„gonting hon har som vana att göra lite dĂ„ och dĂ„. Ingen har med det att göra, samtidigt som hon fortsĂ€tter hĂ€vda sin lögn. För tips, ideĂ©r, kĂ€rleksbrev eller brevvĂ€nner — kontakta kontakt bloggbevakning. Jag har sjĂ€lv varit i kontakt med rektorn och bett henne förklara vad som egentligen stĂ€mmer i den hĂ€r historien, och enligt henne stĂ€mmer ingenting av det Anna Book pĂ„stĂ„r. Det hĂ€r förnekade och jag kunde inte dra nĂ„gon annan slutsats frĂ„n det Ă€n att Anna ljög om saken. Anna gör sitt bĂ€sta i videon hĂ€r under för att inte visa hur irriterad hon Ă€r, men jag tycker hon har all rĂ€tt att vara just det. Det ses som en sĂ„dan sjĂ€lvklarhet, att de förmodligen inte ens reflekterar över om det hĂ€r Ă€r nĂ„gonting de mĂ„r bra eller inte.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Trots att det inte Ă€r mer Ă€n kanske 30 sekunder av lĂ„ten sĂ„ kan jag konstatera en sak. Magnus Uggla var vid samma tidpunkt 32 Ă„r gammal, om nĂ„gon nu undrade. Men att som My hĂ€r — totalt skita i sin vĂ€n som hon bestĂ€mt trĂ€ff med för att istĂ€llet gĂ„ till frisören — Ă€r ett högst aktivt och medvetet val som visar pĂ„ en viss grad av respektlöshet gentemot vĂ€ninnan, sĂ€rskilt som hon inte ens bryr sig om att meddela Anna att trĂ€ffen mĂ„ste skjutas fram en smula. Jag tror mĂ„nga offentliga mĂ€nniskor inte ens vĂ„gar tĂ€nka tanken att inte finnas pĂ„ sociala medier. Anna Book har en 26 Ă„rig dotter tillsammans med Mehemet Yurdagul som heter Felicia samt tvĂ„ barn — Vanessa och Antonio — med maken Roberto.

Next

Anna Book Archives

Anna book blogg

Kostar det mer Ă€n vad det smakar sĂ„ hoppas jag att Anna fortsĂ€tter vĂ€gra sociala medier som offentlig person och kanske bara har ett litet stĂ€ngt konto för vĂ€nner och familj. HĂ€r Ă€r för övrigt mailet frĂ„n skolans rektor om nĂ„gon nu tvivlade i sanningshalten i mitt tidigare inlĂ€gg. En lĂ„t som klöser sig fast sĂ„ till den milda grad i vĂ„ra hjĂ€rnor att den skulle kunna bli nĂ€sta sommars sommarplĂ„ga? Men
nĂ€r man vĂ€l lyckas slita blicken frĂ„n dem sĂ„ kommer vi till reklamvideon för företaget My Flawless — som bĂ„de Isabella Löwengrip och Marie Serneholt raderat utan ett ord. Kanske gör hon det, eller sĂ„ gör hon det inte? Mer bevakning, mindre skvaller men mĂ€ngder av Ă„sikter om allt som har med sociala medier att göra. I videon hĂ€r ovan kan du höra originalet och i videon hĂ€r under bjuder Anna pĂ„ ett smakprov av lĂ„ten. .

Next