Anjans fjällstation. Vaccination Clinic 2020-01-28

Anjan

anjans fjällstation

För bekvämlighetens skull fick vi ett fyrbäddsrum fast vi bara var två. Nöjda och glada tog vi farväl och gav oss iväg för att göra nya strövtåg i Kalldalen. Stället uppfördes på 1930-talet av en man som levt som trapper i Kanada och som just här fann en plats med liknande känsla. Har de inte alltför mycket att göra kan man be om skjuts från fjällstationen till vandringsledens början, så slipper man några kilometers traskande på grusväg. Avrinningsområdet består mestadels av 53 % och 12 %. Ett fantastiskt ställe beläget mellan sjöarna Anjan och Baksjön. We believe in giving first.

Next

Vår egen utsida: Anjans fjällstation...

anjans fjällstation

Längs med stranden ligger småbyarna Anjan, Baksjönäset, Anjehem, Gråviken och Melen. Räknas de 74 avrinningsområdena uppströms in blir den ackumulerade arean 442,37 kvadratkilometer. Varmt och skönt vatten förvandlade fjällsmutsiga vandrare till salongsmässiga människor och medan vi klädde på rena kläder bestämde vi oss för att äta mat där också. Sjön är 56,5 meter djup, har en yta på 24,3 kvadratkilometer och befinner sig 422,1. Avrinningsområdet har 24,81 kvadratkilometer vattenytor vilket ger det en sjöprocent på 29,5 %.

Next

Lina: 19/4

anjans fjällstation

Our goal is to help top local businesses get easily discovered. Är fisket dåligt så köps ingen fisk från annat håll. Your online presence on Top Local Places looks great on all devices, especially mobile. I sällskapsrummet låg album med bilder och tidningsklipp som skvallrar om att det kanske är flera gäster här på vintern än det är sommartid. . På 1970-talet bytte stället ägare och renoverades efter den tidens mode.

Next

Vår egen utsida: Anjans fjällstation...

anjans fjällstation

Anjeströmmen Vukumanån som avvattnar avrinningsområdet har biflödesordning 2, vilket innebär att vattnet flödar genom totalt 2 vattendrag innan det når havet efter 347 kilometer. Medelhöjden är 464 meter över havet och ytan är 84,03 kvadratkilometer. Äkta vara, annars kvittar det! New customers can now instantly discover and get in touch with places like Anjan Fjällstation in Järpen. Unlimited contact request forms sent to your email. Sjön avvattnas av vattendraget Anjeströmmen Vukumanån. And special promotion in Hotel category in Sweden.

Next

Anjans fjällstation

anjans fjällstation

Man gör inte något väsen av sej precis, ingen hemsida, sparsam marknadsföring men lyckas tydligen ändå på något sätt överleva. Det fanns rum ledigt och än en gång visade flickan vägen, nu till huset bredvid. Vid sjön ligger också , byggd av 1937, med omkring 50 bäddar. På vintern är det lättare att ta sej upp på fjället när man kan skida över sjön men fiskare verkar komma även på sommaren. Vi bestämde oss för Souvvas med pressad potatis och lingon, så gott det var! Missa inte att besöka det här stället om ni har vägarna åt Skäckerfjällen! Vi skulle bara ducha och byta kläder.

Next

Vaccination Clinic

anjans fjällstation

En rejäl portion, tillräckligt för att mätta en hungrig vandrare. Hon är väldigt trevlig, Margareta, pratade gärna, intresserade sig för var vi vandrat och hur vi hade haft det. Mycket gammalt finns kvar, stilblandningen ger onekligen mycket atmosfär och i kombination med trevlig personal känns det mysigt att stanna till här. Sjön har en varierande yta på 16 — 30 km² och avvattnas till. Matsedeln är inte så lång, men lockande, fjällfisk och souvvas blandat med raggmunk och våfflor. .

Next

Vaccination Clinic

anjans fjällstation

. . . . . .

Next

Vaccination Clinic

anjans fjällstation

. . . . . . .

Next

Anjan har öppnat!

anjans fjällstation

. . . . . . .

Next