Aldri i livet. Synonym til aldri i livet på norsk bokmål 2019-12-04

Aldri i livet Lyrics

aldri i livet

Synonym Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Daggryet nynner en myk sorgløs sang Som da jeg så deg for første gang I dine tidløse øyne finns svar Som ingen andre jeg kjenner har Hver gang jeg drar herfra Tenker du på meg da Hver gang jeg drar herfra Glem ikke løftet jeg ga Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Du har gitt livet en ny harmoni Tiden i en ensomhet er forbi Jeg har vært blindet men nå kan jeg se Elsklingfordi du har lært meg det Hver gang jeg drar herfra Tenker du på meg da Hver gang jeg drar herfra Glem ikke løftet jeg ga Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden. Daggryet nynner en myk sorgløs sang Som da jeg så deg for første gang I dine tidløse øyne finns svar Som ingen andre jeg kjenner har Hver gang jeg drar herfra Tenker du på meg da Hver gang jeg drar herfra Glem ikke løftet jeg ga Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Du har gitt livet en ny harmoni Tiden i en ensomhet er forbi Jeg har vært blindet men nå kan jeg se Elskling fordi du har lært meg det Hver gang jeg drar herfra Tenker du på meg da Hver gang jeg drar herfra Glem ikke løftet jeg ga Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden. Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Målet med dette oppslagsverket er å lage den beste og mest komplette synonymordboka på nett.

Next

Aldri i livet

aldri i livet

Det motsatte av et synonym er et antonym ord med motsatt betydning. Synonymer gjør teksten mer variert samtidig som den blir lettere å lese. For å forhindre useriøse bidrag krever dette registrering eller identifisering med Google, Facebook eller Twitter. Og tjenesten er selvfølgelig gratis. Å gjenta et bestemt ord mange ganger gjør teksten kjedelig. Vi har også gjort det enkelt for deg å legge til et synonym dersom det mangler.

Next

Aldri i livet Lyrics

aldri i livet

. Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Du har gitt livet en ny harmoni Tiden i en ensomhet er forbi Jeg har vært blindet men nå kan jeg se Elskling fordi du har lært meg det Hver gang jeg drar herfra Tenker du på meg da Hver gang jeg drar herfra Glem ikke løftet jeg ga Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden Aldri i livet har jeg Tenkt på å reise ifra deg Aldri i livet min venn Før jeg slår følge med vinden. . . .

Next

Aldri i livet Lyrics

aldri i livet

. . . . . . .

Next

Aldri i livet Lyrics

aldri i livet

. . . . .

Next

Aldri i livet Lyrics

aldri i livet

. . . . . . .

Next

Aldri i livet

aldri i livet

. . . . . .

Next

Finn Kalvik

aldri i livet

. . . . . . .

Next